Dupa ce cotidianul Corriere dello Sport a anuntat, marti, ca italienii de la Bologna a perfectat imprumutul lui Gicu Grozav de la Petrolul, conducerea clubului ploiestean a dezvaluit ca transferul inca se negociaza.

"Sunt niste negocieri in acest moment, dar ceea ce au oferit italienii este departe de ceea ce ne dorim noi. Oricum, noi vrem un transfer definitiv, nu imprumut", a afirmat presedintele Alexandru Cringu, pentru gsp.ro.

Si finantatorul ploiestenilor, Dan Capra, a vorbit despre negocierile cu italienii.

"Au trimis o oferta cei de la Bologna cu care nu am fost de acord. Am trimis o contraoferta la care inca nu au raspuns. Prima lor oferta mi s-a parut jignitoare. Am vorbit si cu Grozav si a zis ca ar pleca daca e bine pentru club. Dar i-am aratat si lui oferta si a spus ca s-a simtit jignit", a precizat Capra.

Corriere dello Sport a anuntat, marti, ca Gicu Grozav va fi imprumutat pentru un sezon la Bologna, mutarea urmand sa se perfecteze daca Petrolul nu isi va schimba pretentiile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.