Presa din Turcia considera ca decizia Comisiei de Control si Disciplina a UEFA de excludere a Stelei un an din cupele europene, decizie cu suspendare pentru cinci ani, este surprinzatoare si "scandaloasa".

"Decizie scandaloasa a UEFA. Faptul ca Comisia de Disciplina a UEFA, care le-a exclus pe Fenerbahce si Besiktas din cupele europene, nu a exclus-o si pe Steaua Bucuresti, desi presedintele Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare, a uimit pe toata lumea", noteaza site-ul haberdar.com, potrivit prosport.ro.

De asemenea, cotidianul Hurriyet scrie ca decizia UEFA a "uimit pe toata lumea" si precizeaza ca, in ciuda dovezilor din dosarul "Valiza", Steaua "nu a fost pedepsita de UEFA".

O alta publicatie turceasca, sporx.com, noteaza ca opinia publica este curioasa sa afle motivul pentru care Steaua nu a fost sanctionata cu excluderea din cupele europene.

Comisia de Control si Disciplina a UEFA a exclus, marti, campioana Romaniei din cupele europene pentru un an, aceasta sanctiune fiind suspendata pentru o perioada de cinci ani.

Tot marti, Fenerbahce Istanbul a fost exclusa doi ani din cupele europene, iar Besiktas Istanbul a primit interdictia de a evolua in Europa League in acest sezon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.