Presedintele Consiliului de Administratie al clubului Universitatea Cluj, Ioan Marginean, a anuntat ca municipiul Cluj va avea si in sezonul viitor doua echipe in Liga 1.

Marginean a dezvaluit ca a fost informat ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va da dreptate Universitatii Cluj, "Sepcile Rosii" urmand sa obtina licenta necesara pentru a evolua in Liga 1.

"Azi (joi - n.r.) am vorbit cu cineva de la Lausanne si mi-a spus ca totul este in regula. Pe data de 5 iulie vom fi anuntati oficial ca avem licenta pentru a evolua in Liga 1", a declarat Marginean, pentru digisport.ro.

Desi Universitatea Cluj a terminat sezonul 12/13 al Ligii 1 pe locul 12, clubul ardelean nu a primit licenta pentru urmatorul sezon. Considerandu-se neindreptatiti, oficialii formatiei au depus o contestatie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.