Fostul antrenor al Gloriei Bistrita, Nicolae Manea va fi numit joi, manager general al echipei de fotbal Corona Brasov, in vreme ce lui Paul Enache, fost antrenor si presedinte la FC Brasov si Tractorul i s-a propus functia de presedinte al sectiei ocupata in prezent de Szakal Andras.
"Este foarte adevarat ca am discutat cu cei din conducerea clubului Corona si chiar acum sunt in drum spre Brasov pentru a bate palma. Ne-am inteles pentru ca eu sa fiu manager iar lui Paul Enache i s-a propus functia de presedinte. Este mult de lucru la aceasta echipa, pentru ca am inteles ca nu sunt conditii pentru Liga I. Trebuie sa miscam lucrurile pentru ca Liga I este la alt nivel. Trebuie sa gasim solutii pentru a crea conditii de pregatire acceptabile echipei, dar si sa intarim lotul cu cativa jucatori. Vrem sa mizam pe aceiasi antrenori, Ticleanu si Bona, dar trebuie sa si aducem un preparator fizic si un antrenor secund", a declarat Manea, potrivit mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.