Lucian Bute: "E cea mai frumoasa zi din viata mea si cea mai frumoasa centura pe care o puteam castiga", scrie MEDIAFAX.

Pugilistul Lucian Bute si sotia sa, Elena, s-au casatorit religios, sambata seara, la Biserica "Sfintii Imparati Constantin si Elena" din Galati, ceremonia, la care au participat aproximativ o suta de persoane, fiind oficiata de catre Arhiepiscopul Dunarii de Jos, IPS Casian Craciun.

Pugilistul Lucian Bute a spus dupa ce s-a casatorit religios cu sotia sa, Elena, ca este fericit si se simte implinit din toate punctele de vedere, iar acest eveniment reprezinta "cel mai important meci" din viata sa si "cea mai frumoasa centura" pe care o putea castiga.

"Ma simt foarte bine, multumesc lui Dumnezeu, acum sunt fericit si ma simt implinit din toate punctele de vedere. Am o sotie cu care sunt impreuna de opt ani si pe care o iubesc foarte mult. E cea mai frumoasa zi din viata mea si cea mai frumoasa centura pe care puteam sa o castig", a spus Lucian Bute, la finalul ceremoniei religioase oficiata la Biserica "Sfintii Imparati Constantin si Elena" din Galati, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am fost extrem de emotionat. Am plans. E cel mai important meci din viata mea, pe care l-am si castigat", a mai spus Bute, care a precizat ca impreuna cu sotia sa va petrece luna de miere in Caraibe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.