Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a confirmat sanctiunea dictata de Comisia de Disciplina a FRF in cazul clubului Otelul Galati, penalizarea cu doua puncte, ca urmare a unor datorii catre un impresar.

"Clubul Otelul Galati a fost sanctionat, la 30 mai 2012, de Comisia de Disciplina a FRF cu scaderea a doua puncte din cele acumulate in campionat de echipa de cel mai inalt nivel (echipa din Liga I) pentru neplata in termenul regulamentar a sumelor datorate agentului de jucatori Codoban Tatar Ionel. In 3 iulie 2012, Comisia de Recurs a FRF a respins recursul formulat de club si a decis mentinerea sanctiunii dispuse de Comisia de Disciplina", se arata intr-un comunicatul FRF, potrivit mediafax.

Sanctiunea a fost aplicata in sezonul precedent al Ligii I. Astfel, Otelul ramane cu 41 de puncte, dar ocupa tot locul 11.

Conform deciziei TAS, gruparea galateana va trebui sa achite si cheltuielile de judecata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.