UEFA a anuntat, pe site-ul oficial, ca a deschis o procedura disciplinara impotriva clubului Steaua Bucuresti, cazul urmand sa fie analizat de Comisia de Control si Disciplina pe 21 iunie.

"A fost deschisa o procedura impotriva clubului Steaua Bucuresti in baza articolelor 2.04.g), 2.05 si 2.10 ale regulamentului editiei 2013/2014 al UEFA Champions League, referitoare la criteriile de admitere pentru participarea in competitiile UEFA", se arata pe site-ul UEFA.

Cele trei articole mentionate de forul european prevad aranjarea sau influentarea rezultatului unui meci la nivel national si international si implicarea directa si/sau indirecta in orice activitate cu privire la aranjarea sau influentarea unui meci.

Cazul va fi analizat de Comisia de Control si Disciplina a UEFA pe 21 iunie, iar verdictul va fi dat dupa data de 24 iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.