Managerul general al clubului Steaua Bucuresti, Mihai Stoica, a dat publicitatii, joi, intr-o conferinta de presa, un comunicat al finantatorului Gigi Becali, in care acesta anunta ca a iesit definitiv din viata publica si a solicitat reprezentantilor mass-media sa nu-i mai urmareasca familia.

Potrivit MEDIAFAX, comunicatul citit de Mihai Stoica este urmatorul:

"Am iesit definitiv si irevocabil din viata publica, asa ca va rog din inima, pentru cat v-am stat la dispozitie atata timp, un minim respect pe care cred ca-l merit.

1. Lasati-mi familia in pace, nu o mai panditi.

2. Nu ma mai haituti pe mine, pentru ca nu voi mai da nicio declaratie.

3. Ii rog din suflet pe realizatorii de emisiuni, pe analistii politici, pe analistii sociali, pe politicieni, persoanele publice, sa nu mai comenteze despre mine daca se poate.

4. Am o pedeapsa de executat, pe care vreau sa o execut conform codurilor de procedura legala. Probabil candva voi da o explicatie, dar o singura data pentru toata lumea. Sper si imi doresc sa ajung la concluzia ca atata timp cat am stat cu voi, am stat cu niste oameni, scris cu majuscule, care inteleg cuvantul, nu cu alt fel de fiinte. Semneaza Gigi Becali".

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat, la 4 iunie, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul "Valiza", decizia dispusa de Completul de cinci judecatori al instantei supreme fiind definitiva. Becali se afla la inchisoare din 20 mai, dupa ce a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.