Peste 200 de politisti asigura ordinea marti in zona Arenei Nationale, cu ocazia meciului amical de fotbal dintre reprezentantiva Romaniei si selectionata statului Trinidad-Tobago, care are loc de la ora 20.45.
Politistii vor actiona pentru mentinerea ordinii publice in apropierea stadionului si in alte zone de interes operativ, asigurand totodata accesul auto al riveranilor in zonele in care a fost blocata sau deviata circulatia rutiera, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Capitalei.

Potrivit MEDIAFAX, echipajele de politie vor patrula in statiile de metrou si in mijloacele de transport in comun, pentru a preveni inselaciunile, acostarile de persoane si furturile.

Politistii rutieri isi vor intensifica actiunile pe principalele artere de circulatie, in punctele cu risc ridicat de accidente si la orele cu trafic intens, pentru fluidizarea traficului si prevenirea evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteza si depistarea celor care conduc sub influenta bauturilor alcoolice, a precizat sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.