Federatia Romana de Fotbal a anuntat, joi, ca programul de circulatie al metroului va fi prelungit cu doua ore, sambata, cu ocazia finalei Cupei Romaniei, trofeu disputat de CFR Cluj si Petrolul Ploiesti.

Conform site-ului FRF, accesul publicului pe Arena Nationala va fi permis incepand cu ora 18:00. Suporterii formatiei ploiestene vor fi directionati spre intrarea in complex situata pe Bulevardul Pierre de Coubertin, iar cei ai CFR Cluj vor intra prin Bulevardul Basarabia.

Pe langa prelungirea programului de circulatie a metroului, FRF anunta ca traficul rutier va fi restrictionat, in ziua jocului incepand de la ora 14.00, pe Bulevardul Pierre de Coubertin, intre strada Vatra Luminoasa si intrarea in complex, cu exceptia mijloacelor de transport RATB.

De la 17.30, circulatia va fi restrictionata pe Bulevardul Pierre de Coubertin, intre Soseaua Iancului si intrarea in complex, si pe strada Vatra Luminoasa, intre Soseaua Mihai Bravu si Bulevardul Pierre de Coubertin, precum si pe strada Maior Ion Coravu, intre Soseaua Mihai Bravu si intrarea in complex.

Partida Petrolul Ploiesti - CFR Cluj, contand pentru finala Cupei Romaniei, se va disputa sambata, incepand cu ora 20:45, pe Arena Nationala din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.