Fostul capitan al formatiei Dinamo Bucuresti, Florentin Petre, caruia i-a expirat contractul de antrenor secund cu echipa din Stefan cel Mare, a declarat ca nu l-a sunat nimeni pentru a renegocia intelegerea.

"Nu m-a sunat nimeni sa-mi renegociez contractul, care a expirat astazi. Inseamna ca nu mai e nevoie de mine. Nu poti sa-ti bati joc de niste oameni care au facut performanta intr-un moment destul de greu. Sunt foarte dezamagit de situatia care s-a creat. Nu-l cunosc pe acest domn Anghelache, nu era in masura sa faca anumite declaratii sa sa vina cu anumite idei de joc. Probabil ca a vrut sa faca un bine, dar a facut mai mult rau", a declarat Petre, potrivit prosport.ro.

Fostul mijlocas a afirmat ca nimeni din cadrul clubului dinamovist nu vrea sa vorbeasca despre problemele formatiei pentru ca le este frica.

"Am antrenat la Dinamo fara contract mai mult de trei luni. Cred ca domnul Anghelache nu ma cunoaste si nu stie ce am facut eu pentru Dinamo, de aceea nu mai are nevoie de mine in viitor. Va fi foarte greu sa se faca performanta in continuare la Dinamo. Nimeni nu vrea sa vorbeasca de problemele care sunt la club pentru ca le este frica. Negoita ar trebui sa fie atent la ce oameni aduce in jurul lui, pentru ca altfel o sa regrete", a mai adaugat Florentin Petre.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.