Administratorul judiciar al clubului Rapid Bucuresti, Cristina Andronache, a afirmat ca jucatorii giulesteni poarta o parte din vina pentru neaprobarea planului de reorganizare.

Potrivit prosport.ro, in timpul unei intrevederi, Andronache le-a spus jucatorilor ca sunt partial vinovati pentru ca au depus contestatii, sfatuiti de avocati.

Nicolae Grigore a reactionat dur la auzul acestor afirmatii, jucatorul declarand ca este dispus sa renunte la orice pretentie financiara pentru a deveni liber de contract.

"Aproape ca nu-mi venea sa cred cand am auzit-o pe doamna Andronache. Noi falimentam clubul? Noi? Incredibil! Eu, personal, nici nu am contestatie la tribunal, dar asta nu inseamna ca restul colegilor mei au procedat incorect. Cu toate acestea eu, Nicolae Grigore, anunt public ca sunt dispus sa renunt la banii pe care clubul trebuia sa mi-i plateasca pentru opt luni! Si sa-mi fie reziliat contractul", a afirmat Grigore pentru Digi Sport.

"Am peste 200 de meciuri jucate la Rapid, am castigat un campionat, trei Cupe si trei Supercupe ale Romaniei. Macar despartirea ar trebui sa fie civilizata dupa un an in care echipa a fost mai umilita ca niciodata! Nu vreau ca dragostea pe care o port acestului club la care mi-am petrecut jumatate din viata sa se transforme in ura din cauza unor conducatori trecatori printr-o istorie de 90 de ani", a mai adaugat jucatorul giulestean.

"Daca doamna Andronache vine astazi sa reziliem contractul, eu semnez. Renunt la orice memoriu, la orice suma pe care clubul mi-o datoreaza. In niciun caz nu noi, jucatorii, suntem vinovati de ce se intampla. Noi ne-am facut datoria, am tinut steagul sus si echipa nu are nicio problema din punct de vedere sportiv. Oricum, Rapid nu are cum sa tina in liga secunda jucatori cu contracte mari. Repet, renunt in orice moment la datorii si reziliem contractul", a declarat si Ovidiu Herea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.