Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca George Copos l-a rugat sa ii gaseasca o persoana careia sa ii cedeze gratuit pachetul majoritar de actiuni pe care il detine la Rapid.

"Copos e satul. Am vorbit cu el si mi-a zis sa ii gasesc pe cineva sa ii dea actiunile gratis. Datoriile clubului nu sunt mari. Cine pune mana pe Rapid face una dintre cele mai mari afaceri. Daca as avea bani, l-as lua eu. Numai cu scheletul de acum al echipei, daca ai un pic de rabdare, in doi ani ajungi la cupele europene. Ai acolo patru-cinci jucatori care se fac de bani multi pentru ca sunt tineri. Pai e Rapid, ai cel putin zece mii de oameni in spate", a declarat Dragomir, potrivit mediafax.ro.

Seful LPF considera ca preluarea formatiei giulestene ar fi o afacere buna chiar si daca ajunge Rapid ajunge in Liga II.

"Si daca ajunge in Liga a II-a e de luat, ca e ieftin clubul. Cine ia Rapidul om se face pe viata, ca Gigi. Pai Gigi Becali daca vinde acum Steaua ia 120-150 de milioane de euro usor", a mai adaugat Dumitru Dragomir.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.