Tribunalul Bucuresti a respins solicitarea avocatilor Rapidului de a se analiza pana pe 31 mai planul de reorganizare a clubului. Astfel, formatia giulesteana nu va mai putea sa conteste neacordarea licentei la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

In incercarea de a convinge instanta, avocatii au afirmat ca este "vorba despre un club de traditie, haideti sa nu-l ingropam".

Din pacate pentru clubul giulestean, judecatoarea nu s-a lasat induplecata si a stabilit ca termen pentru confirmarea planului de reorganizare data de 13 septembrie.

"Nu putem discuta aprobarea planului de reorganizare pana nu se solutioneaza contestatiile referitoare la creante", a explicat instanta, potrivit gsp.ro.

Printre cei care au constestat creantele stabilite de administratorul judiciar se numara multi jucatori (Romeo Surdu, Rui Duarte, Ovidiu Herea, Mihai Roman, Stefan Grigorie, Marius Bilasco, Paul Codrea, Ovidiu Burca, etc.).

Deoarece motivul pentru care Rapid nu a primit licenta pentru sezonul viitor al Ligii 1 tine de neconfirmarea planului de reorganizare, clubul giulestean este, in mod oficial, retrogradat in Liga 2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.