Aproximativ 50 de fani rapidisti s-au strans, vineri, la pranz, in fata sediului ICCJ, unde este programat un nou termen in dosarul transferurilor, si cer condamnarea la inchisoare a actionarului majoritar al FC Rapid, George Copos, pe care il considera vinovat de situatia actuala a clubului.

Presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti, Dan Teodorescu, a sosit imbracat in uniforma de detinut si a arborat un banner cu mesajul: "Te astept sa te iubesc. Colegul din patul de jos".

"El este singurul vinovat pentru situatia in care se afla clubul, aflat in insolventa si fara licenta pentru Liga I", a declarat Teodorescu, potrivit MEDIAFAX.

Pe trotuarul de vizavi, 15 suporteri sunt imbracati in tricouri albe, pe care au inscriptionata cate o litera, formand mesajul: "Copos la puscarie".

Fanii au adus coliva, au aprins lumanari si au cantat Vesnica Pomenire. Pe coliva au pus o lumanare cu cifra 5, reprezentand numarul de ani de inchisoare la care a fost condamnat Copos de Curtea de Apel

Totodata, fanii au scandat: "George Copos ai dat cu Rapid pe jos si te vom blestema sa te duci la Rahova".

Instanta de fond si mai apoi Comisia de Apel a Sistemului National de licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal au respins dosarul FC Rapid, club aflat in insolventa, privind acordarea licentei pentru editia 2013-2014 a Ligii I.

Conform regulamentului, dupa data de 10 mai, cluburile care nu au primit licenta la instantele de pe plan national pot ataca decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne care trebuie sa se pronunte pana in 31 mai cand se incheie procedura de licentiere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.