Dupa ce oficialii Stelei au lasat de inteles ca sunt interesati de Lucian Sanmartean, mijlocasul clubului FC Vaslui a anuntat ca este dispus sa joace pentru ros-albastri doar daca i se va oferi un salariu mai mare decat ce castiga in prezent.

"Se speculeaza prea mult. Mai am un an de zile contract cu Vaslui. In fiecare an, fie vara, fie iarna, sunt subiect de discutie. Daca se vor intelege cluburile si daca va fi o oferta convenabila mie, vom vedea. Daca e vorba de salariul care s-a scris in presa, atunci intr-adevar e mai mic", a declarat Lucian Sanmartean, potrivit gsp.ro.

"Am o varsta, iar pentru mine si familia mea situatia financiara conteaza. Vaslui plateste salariul cel mai bun din Liga 1. De ce m-as duce la un club care plateste mai putin? Am fost si in Liga Campionilor, am 33 de ani. Pe mine mirajul Ligii Campionilor nu ma mai atrage, sunt interesat doar de situatia financiara", a mai adaugat jucatorul.

De asemenea, patronul formatiei vasluiene, Adrian Porumboiu, anunta ca este deschis la negocieri, dar pune o conditie.

"La cati bani am investit in Lucian, sa nu creada cineva ca il las sa plece gratis", a afirmat Porumboiu, potrivit vasluion.ro.

Lucian Sanmartean a disputat 28 de partide in actualul sezon, in care a marcat sapte goluri, mijlocasul fiind golgheterul formatiei FC Vaslui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.