Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a anuntat ca echipele care vor termina in acest sezon pe locurile 15-18 vor retrograda indiferent daca au sau nu licenta.

De asemenea, seful FRF a afirmat ca echipele clasate de la locul 14 in sus vor ramane in Liga 1 doar daca au licenta.

"Regulile sunt clare. Locurile 15-18 retrogradeaza. Cu sau fara licenta, retrogradeaza. De la 14 in sus raman daca au licenta, iar cine nu are licenta pierde locul. De promovat, promoveaza primele doua din fiecare serie daca obtin licenta", a declarat Sandu, potrivit dolce-sport.ro.

Oficialul a vorbit si despre situatia in care mai multe echipe din Liga 1 nu vor primi licenta.

"Daca nu o obtin, raman mai putine. Tocmai pentru a incheia suspiciunea promovarii unor echipe care vin de pe locurile 3-4 sau 5, sau echipe care au retrogradat si au obtinut licenta in detrimentul altora care nu au obtinut. Pentru a elimina aceasta suspiciune am decis de 2-3 ani de zile, in Comitetul Executiv, sa eliminam articolul 20, care se referea la locurile vacante. Nu mai sunt locuri vacante", a mai adaugat Mircea Sandu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.