Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a oferit o solutie incredibila pentru a salva cluburile care nu au primit licenta pentru sezonul viitor, printre care si Rapid.

"Teoretic, ar fi doua posibilitati: instantele de la noi sa opreasca orice fel de initiativa sportiva, legala sau nelegala, poate sa faca asta. Ori sa decida TAS-ul... Ar mai fi si a treia posibilitate, cu incalcarea regulamentelor, sa se decida schimbarea regulamentelor, asa, pe picior. Statutele noastre si regulamentele nu mai sunt bagate in seama de instantele judecatoresti si de aici pleaca tot necazul. Se poate crea un precedent, dar mai conteaza in haosul in care ne desfasuram activitatea!? Acum nu se mai respecta nimic", a declarat Dragomir, potrivit prosport.ro.

Seful LPF crede ca Rapid poate ramane in Liga 1 daca statutele si regulamentele vor fi incalcate.

"Eu cred ca Rapidul va fi la anul in prima liga. Daca se incalca statutele si regulamentele, cred ca da. E nevoie si de interventia FIFA si UEFA, la care Mircea Sandu trebuia sa apeleze pana acum. Nici nu cred ca o va face", a mai adaugat Dragomir.

De asemenea, Dumitru Dragomir considera ca principala vina pentru refuzul Comisiei de Licentiere de a acorda Rapidului dreptul de a participa si sezonul viitor in Liga 1 apartie judecatorilor.

"Rapid nu are nici o vina, planul de organizare trebuia aprobat de instantele judecatoresti in regim de urgenta. Dar pe nimeni nu intereseaza acest lucru. FRF si Comisia de Licentiere trebuiau sa inteleaga", a concluzionat seful LPF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.