Rapid, CS Severin si Gloria Bistrita nu au primit licenta pentru sezonul 2013-2014 al Ligii I.

Instanta de fond a Sistemului National de licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a respins dosarul FC Rapid privind acordarea licentei pentru editia 2013-2014 a Ligii I, iar gruparea giulesteana a atacat decizia la Comisia de Apel.

"Am primit o adresa din partea Comisiei acum cateva minute in care ne comunica faptul ca ne-au respins cererea de acordare a licentei. Practic, din ce spun dansii aici, s-a pastrat hotararea instantei de fond. Este o decizie nedreapta, inseamna ca nu s-a inteles nimic", a spus, pentru MEDIAFAX, Ion Taban, presedintele CA al FC Rapid.

Dupa data de 10 mai, cluburile care nu au primit licenta pot ataca decizia Comisiei de Apel a Sistemului National de licentiere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne care trebuie sa se pronunte pana in 31 mai cand se incheie procedura de licentiere.

Conform portalului Ministerului Justitiei, urmatorul termen in dosarul de insolventa al FC Rapid deschis la Tribunalul Bucuresti este 17 mai, data la care instanta va confirma sau nu planul de reorganizare aprobat de Adunarea Generala a creditorilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.