Derby-ul din Liga se joaca vineri pe Arena Nationala din Bucuresti.

Primul incident dinaintea partidei a avut loc pe Intrarea Basarabiei, unde un suporter dinamovist a fost batut de un grup de stelisti.

Meciul a inceput la ora 21:00, insa a fost oprit in minutul 40 al partidei, deoarece fanii lui Dinamo aruncau in teren cu diferite obiecte, printre care brichete si telefoane mobile. Arbitrii au luat decizia sa opreasca meciul, pana la asigurarea conditiilor de securitate.

In minutul 37, jucatorul stelist Alexandru Bourceanu a incercat sa execute un corner, insa mai multe obiecte au fost aruncate in teren. Dupa mai multe discutii cu arbitrul Sebastian Coltescu, Bourceanu a incercat din nou sa execute cornerul, moment in care o torta a fost aruncata in teren, astfel ca arbitrul a facut semn ca meciul sa fie intrerupt.

Dupa cateva minute de discutii cu observatorii partidei, arbitrul Sebastian Coltescu a decis sa trimita cele doua echipe la vestiare.

Jocul a fost reluat dupa cinci minute, iar crainicul stadionului a cerut fanilor sa nu mai arunce obiecte in teren, afirmand ca la o noua actiune de acest gen, meciul va fi suspendat definitiv. Peste 900 de jandarmi asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor la acest meci.

In minutul 40 Steaua conduce cu 1 - 0 in urma unui autogol al Boubacar. Acesta a trimis mingea in propria poarta dupa o incercare de deposedare a lui Rusescu.

La pauza, scorul a ramas neschimbat, insa in minutul 51 jandarmii au intrat in tribuna huliganilor dinamovisti pentru a-i evacua. In minutul 71, Tanase inscrie inca un gol pentru Steaua, asigurand scorul final al partidei.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.