Presedintele Consiliului de Administratie al clubului Rapid Bucuresti, Ion Taban, este sceptic in ceea ce priveste obtinerea licentei de Liga 1.

Potrivit prosport.ro, oficialul spera in continuare ca membrii Comisiei de Apel vor intelege situatia Rapidului, dar sustine ca referatul directorului de licentiere a fost pentru respingerea dosarului.

"Am fost astazi (n.r. - marti) la federatie si ne-am expus punctul de vedere in fata Comisiei de Apel, asa cum si directorul de licentiere (n.r. - Viorel Duru) si-a spus punctul de vedere. Nu s-a luat inca o hotarare, dar cred in continuare ca aceasta Comisie de Apel va intelege situatia noastra. Din pacate, referatul directorului de licentiere la Apel a fost pentru respingerea dosarului Rapidului, la fel cum dansul a fost pentru respingere si la instanta de fond. Din ce a explicat dansul starea de insolventa nu poate fi luata in calcul. Dar nu a spus si de ce. Exista o lege a insolventei in Romania si trebuie sa se aplice. De aceea eu sunt sceptic ca vom primi licenta la Apel", a declarat Taban.

De asemenea, presedintele CA al Rapidului a afirmat ca, in cazul in care dosarul va fi respins, clubul giulestean se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

"Am inteles ca vineri ne vor da un raspuns cei de la Comisia de Apel. Eu cred in aceasta comisie si sper ca vor analiza corect si vor tine cont de aceasta lege a insolventei. In cazul in care ne resping din nou, vom merge mai departe la TAS", a mai adaugat Ion Taban.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.