Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca jucatorii si staff-ul clubului Steaua vor primi trofeul de campioana la meciul cu FC Brasov, din ultima etapa a actualei editii a Ligii 1.

"Am vorbit si cu Gigi Becali, l-am felicitat pentru castigarea titlului. Nu era fericit pentru asta, el era fericit ca se duce la biserica. Din auzite, cei de la Steaua vor sa primeasca trofeul si tricourile de campioni la meciul cu FC Brasov", a declarat Dragomir, potrivit dolce-sport.ro.

De asemenea, seful LPF a afirmat ca Steaua poate ajunge in grupele Ligii Campionilor daca va fi cap de serie in tururile preliminare.

"Ar fi foarte bine sa fie cap de serie. Si daca ar avea norocul sa cada cu ce echipe am citit eu, atunci am avea o echipa in Liga Campionilor, iar asta ar fi un lucru foarte bun. Nu o sa cadem cu Dinamo Zagreb, o sa cadem cu altele din Malta sau mai stiu eu de pe unde", a mai adaugat Dumitru Dragomir.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.