Gigi Becali jubileaza dupa ce gruparea ros-albastra a devenit campioana din punct de vedere matematic.

Steaua este noua campioana a Romaniei, dupa ce Petrolul Ploiești s-a impiedicat la Severin, scor 2-2, intr-un meci din etapa a 29-a a Ligii I, scrie evz.ro.

Astfel, cu cinci etape inainte de finalul sezonului, elevii lui Laurențiu Reghecampf cuceresc cel de-al 24-lea titlu din istoria Stelei.

"E o bucurie in plus ca am luat titlul de Paște. Așa ne doream. Ne-a dat Dumnezeu un cadou. Asa vreau sa castig mereu, fara emotii. Pe noi ne intereseaza sa jucam in grupele Ligii Campionilor si, daca se poate, sa ajungem in primavara europeana. Noi luam 40 de milioane de euro din Liga Campionilor, 25 de milioane sunt pentru CFR si pentru alte echipe. Acesta este obiectivul nostru, sa castigam campionatul si sa luam banii de la UEFA. Obiectivul meu e sa iau 30-40 de milioane de euro pe an din fotbal”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.