Finantatorul clubului Steaua Bucuresti, George Becali, a pierdut procesul intentat de Dragos Savulescu, fost actionar al echipei Dinamo Bucuresti, despre care a spus ca "a fost prins de nevasta cu un barbat in pat".

Potrivit realitatea.net, Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Becali trebuie sa plateasca daune morale in valoare de 10.000 de lei.

Savulescu l-a dat in judecata pe Becali pentru calomnie, dupa ce omul de afaceri a sugerat ca dinamovistul ar fi homosexual.

"Este Saptamana Mare, nu fac niciun recurs. Daca trebuie sa platesc, platesc. Este bine ca s-a facut asta in Saptamana Mare, pentru a ma smeri. Eu nu trebuia sa spun acele lucruri. Am facut o greseala crestineasca. Eu am spus ce se barfea, nici macar nu am vazut. Imi pare rau pentru ce am spus atunci si i-am cerut scuze lui Dragos. Decizia nu este tocmai corecta, pentru ca eu nu l-am facut homosexual, eu am raspuns la niste jigniri ale lor. Eu am spus niste barfe care circulau prin oras. Timpul nu poti sa il dai inapoi. Le multumesc judecatorilor ca m-au smerit. In viitorul apropiat voi fi un om foarte cuminte", a declarat Becali la RTV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.