Perechea Horia Tecau/Max Mirnai (Romania/Belarus), cap de serie numarul unu, a castigat, sambata, proba de dublu din cadrul turneului BRD Nastase-Tiriac Trophy, dotat cu premii in valoare totala de 467.800 de euro.

Tecau si Mirnai au invins, in finala, cu scorul de 4-6, 6-4, 10-6, dupa o ora, 29 de minute si 59 de secunde, cuplul Lukas Dlouhy/Oliver Marach (Cehia/Austria).

Aceasta este prima victorie in trei finale jucate de Tecau si Mirnii de cand cei doi evolueaza impreuna la dublu. Romanul si belarusul au pierdut finalele de la Delray Beach si Sydne, scrie mediafax.

Castigatorii au obtinut un cec de 22.500 de euro si 250 de puncte ATP, iar invinsii 150 de puncte ATP si 11.830 de euro.

La ceremonia de premiere, Ilie Nastase le-a inmanat premiile lui Dlouhy si Marach, iar Horia Tecau si Max Mirnii au primit trofeele din partea fostei gimnaste Nadia Comaneci.

Tecau a multumit publicului pentru sustinere si pentru ca l-a facut pe partenerul sau de dublu, Max Mirnii, sa se simta ca acasa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.