Presedintele Ungariei, Janos Ader, a depus flori, vineri, la statuia handbalistului Marian Cozma, din fata salii din Veszprem.

Potrivit relatarilor presei din tara vecina, presedintele Ungariei, care se afla intr-o vizita la Veszprem, a dorit sa ureze succes echipei MKB Veszprem, la care a jucat si Marian Cozma, inaintea confruntarii de sambata, cu THW Kiel, din Liga Campionilor.

Inaintea intrarii la antrenamentul echipei, Janos Ader s-a oprit cateva minute la statuia lui Marian Cozma si a depus un buchet de flori, transmite MEDIAFAX.

Capitanul de la MKB Veszprem, Nagy Laszlo, i-a oferit cadou un tricou de joc si l-a invitat pe presedintele Ader la partida de sambata, din returul sferturilor de finala. "Fetele de la Gyor s-au calificat in finala Ligii Campionilor, acum e randul vostru", le-a transmis Janos Ader handbalistilor.

In urma cu 15 zile, fanii echipelor Gyor ETO si Oltchim Ramnicu Valcea au depus si ei flori si au aprins lumanari la statuia lui Marian Cozma, inaintea meciului retur din semifinalele Ligii Campionilor.

Marian Cozma a fost injunghiat mortal, in 8 februarie 2009, intr-o discoteca din orasul unde juca, in altercatie fiind implicati si alti doi coechipieri, sarbul Zarko Sesum si croatul Ivan Pesici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.