Antrenorii lotului feminin de gimnastica artistica, Octavian Bellu si Mariana Bitang, au declarat ca nu au mai fost platiti dupa Jocurile Olimpice de vara de la Londra, de anul trecut.

"Nimeni, mai ales in ceea ce priveste gimnastica, nu cred ca a emis prea multe pretentii. Noi facem acte de voluntariat. De dupa Olimpiada, nu am fost platiti sa antrenam lotul de gimnastica", a spus Mariana Bitang, antrenoarea coordonatoare a lotului, informeaza Agerpres.

Si sportivele sunt alaturi de antrenori, Larisa Iordache, care la Europenele de la Moscova a cucerit patru medalii, subliniind ca gimnastele fac antrenamentele cat mai bine, astfel incat antrenorii ''sa fie multumiti de noi si sa uite de acest lucru".

Diana Bulimar, medaliata si ea la Europene, a afirmat ca nu vrea ca antrenorii sa plece de la lot si spera in rezolvarea situatiei: ''Nu ne-am dori acest lucru si sper sa se rezolve aceasta problema".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.