Oficialii clubului Viitorul Constanta critica decizia Ligii Profesioniste de Fotbal de a programa in ziua de Paste, pe 5 mai, partida dintre formatia patronata de Gica Hagi CFR Cluj.

Presedintele echipei de pe malul Marii Negre, Paul Veniu, considera ca nu este normal ca partida sa fie programata intr-o zi care ar trebui sa fie libera pentru toti romanii.

"Mi se pare o programare incoerenta si nu inteleg de ce suntem noi cei sacrificati. Nu ni se ofera nici macar ce a dat Dumnezeu, liniste de Ziua Invierii. Mai rau este ca si cei implicati in organizare, jandarmi, pompieri, oamenii de la firma de paza si personalul din club nu vor beneficia de o zi libera", a declarat Veniu, potrivit gsp.ro.

De asemenea, presedintele Viitorului a afirmat ca a cerut si un punct de vedere din partea Jandarmeriei pentru a afla daca dispune de efectivele necesare pentru a se organiza partida in conditii sigure.

"Am cerut si un punct de vedere din partea Jandarmeriei, sa vedem daca au efectivele necesare, pentru ca vor avea un program prelungit si in noapte de Inviere. Vom face demersuri pentru ca meciul sa fie devansat. Si daca jucam simbata seara este mai bine, pentru ca mergem direct la biserica. Nu-i deloc placut sa nu petrece cu familia o sarbatoare sfinta la romani. Am vazut programarea in aceasta dimineata si am incercat sa vedem de ce s-a intimplat asta. Televiziunea da vina pe LPF, LPF da vina pe televiziune si tot asa. Este putina bataie de joc la adresa noastra, a celor de la CFR Cluj, dar si a spectatorilor, pentru ca nimeni nu renunta la o zi in familie pentru a veni la un meci, indiferent de spectacolul din teren", a mai adaugat Paul Veniu.

Partida Viitorul Constanta - CFR Cluj este programata sa se dispute in prima zi de Paste, pe 5 mai, incepand cu ora 20:30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.