Sport 22 Aprilie 2013 10:43
Fotbalistul stelist Gabriel Matei a ajuns, sambata, la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce s-ar fi taiat intr-un geam, acesta fiind insotit de politisti, care l-au incatusat intrucat era agitat, au declarat duminica, pentru MEDIAFAX, surse din Politie.

Potrivit surselor citate, sambata, in jurul orei 18.40, o femeie a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat ca Gabriel Eugen Matei, aflat in locuinta sa din Sectorul 2 al Capitalei, s-a taiat la o mana si are urgent nevoie de o ambulanta.

La fata locului au ajuns un echipaj medical si politisti de la Sectia 8, care l-au gasit pe Matei sub influenta bauturilor alcoolice, acesta vorbind la telefon cu femeia care sunase la numarul 112.

Gabriel Matei avea o rana la antebratul mainii stangi, fiind transportat de echipajul medical la Spitalul de Urgenta Floreasca, pentru a primi ingrijiri medicale. Fotbalistul a fost insotit de politistii de la Sectia 8, care i-au pus catuse la maini pentru a nu se rani, aceasta fiind o procedura de siguranta in cazul in care persoana este agitata, au precizat sursele citate.

Potrivit unor surse medicale, Gabriel Matei a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala cu rani minore la o mana, iar dupa ce a primit ingrijiri medicale, acesta a plecat din unitatea medicala, nefiind necesara internarea lui.

Sursele din Politie au precizat ca, fiind vorba despre un incident care a avut loc in locuinta lui Gabriel Matei, nu a fost inceputa o ancheta in acest caz si fotbalistul nu a fost sanctionat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.