Gimnasta Larisa Iordache a cucerit, duminica, medalia de aur, iar Diana Bulimar pe cea de argint, in finala la barna, la Campionatele Europene individuale de la Moscova, transmite MEDIAFAX.

Diana Bulimar a intrat a treia in finala de la barna si a fost notata cu 14.833, obtinand medalia de argint. Larisa Iordache a fost a saptea pe lista de start, evolutia sa foarte buna fiind notata cu 15.266.

Medalia de bronz a revenit rusoaicei Anastasia Grishina (14.366).

Fetele au mai castigat doua medalii duminica, in cadrul finalei la sol. Diana Bulimar a intrat a patra in finala de la sol, evolutia sa fiind notata cu 14.533, cu care a obtinut medalia de bronz. Larisa Iordache a fost penultima pe lista de start, primind nota 14.733, cu care a cucerit medalia de argint.

Romania incheie participarea la CE individuale de la Moscova cu 7 medalii, castigate dupa cum urmeaza: Larisa Iordache - aur la barna, argint la individual-compus, sarituri si sol; Diana Bulimar - argint la barna, bronz la sol; Flavius Koczi - argint la sarituri.

Obiectivul delegatiei tricolore a fost de castigare a 1-2 medalii si inca 1-2 clasari pe locurile 4-6.

Citeste si:

Flavius Koczi a obtinut argint la sarituri, la Campionatele Europene de la Moscova

Larisa Iordache a castigat argintul la Campionatele Europene de Gimnastica


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.