Desi salariile restante nu au fost achitate, jucatorii clubului Rapid Bucuresti au renuntat la intentia de a nu se prezenta la meciul de sambata cu Viitorul Constanta.

Vicepresedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori, Emilian Hulubei, a declarat ca jucatorii formatiei giulestene au renuntat la protest deoarece riscau sa fie amendati.

"Jucatorii au ales sa joace pentru ca nu au avut ce sa faca in acest moment. Noi dorim sa se modifice legea insolventei de catre Guvern. Clubul are dreptul sa rezilieze contractul unilateral fara nicio problema, in timp ce jucatorul daca face asta, este penalizat. Jucatorii riscau sanctiuni disciplinare. Se putea ajunge pana la 25% din valoarea contractului anual al fiecarui jucator", a declarat Hulubei, potrivit prosport.ro.

De asemenea, vicepresedintele AFAN a afirmat ca Rapid nu ar trebuie sa primeasca licenta pentru sezonul viitor.

"Din punctul de vedere al AFAN, Rapid nu are dreptul sa primeasca licenta pentru sezonul viitor. Ar fi injust fata de cluburile care se chinuie sa plateasca toate datoriile la zi"
, a mai adaugat Emilian Hulubei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.