Laurentiu Reghecampf este in general un tip calm, care nu raspunde la foc cu focuri, si incearca sa rezolve eventualele dispute in stilul lui. De aceasta data insa reactia selectionerului Victor Piturca fata de un jucator stelist l-a facut pe Reghecampf sa replice mai taios.

Totul a pornit de la o declaratie pe care Piturca a facut-o, joi seara, la Dolce Sport, despre neconvocarea lui Iasmin Latovlevici. Selectionerul a explicat ca nu l-a convocat pe fundasul Stelei pentru ca nu i-a placut modul in care acesta s-a bucurat dupa anumite goluri marcate.

"Incerc sa-mi gasesc cuvintele, sa nu fiu prea agresiv. Mi se pare ca antrenorul echipei nationale isi depaseste limitele. Nu cred ca este un motiv de a nu convoca un jucator felul in care acesta se bucura la anumite meciuri. Il asigur pe Victor Piturca de faptul ca la Steaua este foarte multa seriozitate", i-a transmis Reghecampf selectionerului intr-o conferinta de presa.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.