Mijlocasul clubului Steaua Bucuresti, Alexandru Chipciu, a declarat ca nu s-a pus niciodata problema ca jucatorii formatiei din Ghencea sa nu se mai prezinte la echipa nationala.

"Nu s-a pus niciodata problema ca noi sa nu ne mai prezentam la echipa nationala. Nu vreau sa comentez eu ce-a spus domnul Piturca legat de faptul ca noi n-am corespuns la lot din punct de vedere fizic. Eu pot spune doar ca ma simt bine si cred ca si colegii mei la fel. Nu suntem obositi", a declarat Chipciu, potrivit digisport.ro.

De asemenea, jucatorul nu considera ca meciul cu Rapid este un derby.

"Pentru noi, meciul cu Rapid nu este un derby. Poate pentru cei de la Rapid sa fie un derby ca joaca impotriva noastra. Singurul derby care conteaza pentru noi este cel cu Dinamo", a mai adaugat Chipciu.

Partida Rapid - Steaua se va disputa pe 14 aprilie, de la ora 20.30 , pe stadionul "Giulesti - Valentin Stanescu" din Capitala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.