Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca, a declarat ca incidentele petrecute la partida CFR Cluj - Rapid Bucuresti nu au nicio legatura cu prima reprezentativa sau cu meciul de vineri seara.

"Nu ne intereseaza aceste lucruri. Pentru noi este doar un joc de fotbal pe care vrem sa-l castigam. Steagul ars al Ungariei nu are nicio legatura cu echipa nationala, era o rivalitate intre suporterii CFR-ului si ai Rapidului. Personal, nu cred ca mai exista rivalitatea care exista odata", a afirmat selectionerul.

De asemenea, potrivit prosport.ro, Piturca a afirmat ca jucatorii romani sunt mai valorosi decat cei maghiari.

"Valoarea noastra este putin mai mare decat cea a Ungariei, iar asta imi da sperante. Jucatorii de etnie maghiara nu se regasesc in echipa nationala a Romaniei din pricina faptului ca nu sunt suficient de valorosi. M-ar multumi si un rezultat de egalitate, depinde cum va evolua jocul", a mai adaugat tehnicianul.

Victor Piturca considera ca Adrian Mutu nu este arma secreta a Romaniei si ca nu s-a decis daca il va baga pe teren inca din primul minut al partidei.

"Vom vedea daca va intra din primul minut, 100% nu mai poate sa fie pentru ca au trecut anii peste el, e la final de cariera. Nu cred ca Mutu este arma noastra secreta, este un fotbalist cunoscut. Este la un nivel bun de joc, s-ar putea sa se regaseasca in primii 11", a concluzionat selectionerul.

Echipa nationala a Romaniei va intalni Ungaria la 22 martie pe Stadionul Puskas Ferenc din Budapesta, in cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, iar pe 26 martie va juca, tot in deplasare, impotriva echipei nationale a Olandei, pe Amsterdam Arena.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.