Sport 14 Martie 2013 11:10
Mihai Stoica a anuntat ca jucatorii Stelei nu au putut sa se odihneasca in noaptea de miercuri spre joi.

Stelistii au fost treziti in miezul noptii, evacuati pe iesirile de urgenta ale hotelului de lux in care au fost cazati si pusi sa astepte o interventie a pompierilor dupa o dubioasa alarma de incendiu, scrie realitatea.net.

"Cam ciudat... Au zis ca e foc la subsol, au venit pompierii, ne-au tinut afara... N-am vazut nici foc, nici fum, nici pompieri actionand... Am multe injuraturi pregatite, problema e ca nu stiu cui sa i le adresez", a scris Mihai Stoica pe Facebook.

In 2010, cind STEAUA a evoluat impotriva lui Liverpool in grupele Europa League, jucatorii romani au fost treziti cu noaptea in cap din cauza alarmelor de incendiu din hotel. N-a existat insa nici un foc.

"Ne-au scos din hotel de doua ori. Au venit pompierii, nu s-a intimplat nimic si apoi a pornit din nou alarma", spunea atunci Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al Stelei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.