Vicepresedintele Federatiei Internationale de Automobilism si presedintele Federatiei Spaniole de Automobilism, Carlos Gracia, in varsta de 72 de ani, a ramas opt luni fara permis dupa ce a fost surprins conducand sub influenta bauturilor alcoolice, informeaza motorsport.com, citand presa spaniola.

Gracia a fost oprit de politisti la 20 octombrie 2012 si supus unui control cu etilotestul, care a relevat o concentratie de 0,6 grame de alcool in litrul de aer expirat. Cazul sau a fost inaintat unui tribunal, care a decis sa-i suspende permisul de conducere oficialului spaniol pana in iunie, transmite MEDIAFAX.

"Toti facem greseli si in acea zi am facut si eu una. Am fost la ziua surorii mele, nu m-am simtit bine si am baut un pahar in plus. Politia m-a oprit, nu am comis niciun accident, dar nivelul de alcool a fost prea mare", a declarat Gracia, presedinte al federatiei spaniole din 1984.

Potrivit presei iberice, Gracia nu este la prima abatere de acest gen, el mai fiind surprins baut la volan in 1996 si 2003.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.