Fostul antrenor al clubului Dinamo Bucuresti, Dario Bonetti, a declarat ca formatia din Stefan cel Mare ar fi avut "o sansa mare" daca el nu ar fi parasit banca tehnica a echipei.

"Sunt in continuare suporterul lui Dinamo, chiar daca am plecat din Romania. Imi pare rau ca nu am avut timp sa construiesc o echipa la Dinamo. Daca actionarii aveau mai multa rabdare, puteam sa fim si noi in locul Stelei, la un moment dat. Diferenta dintre Dinamo si Steaua nu este facuta doar de bani, acolo antrenorul a avut timp sa construiasca o echipa. Asa au ajuns sa o bata pe Chelsea. Dinamo ar fi avut o sansa mare cu mine sa faca performanta", a declarat Bonetti, potrivit digi-sport.ro.

De asemenea, italianul apreciaza faptul ca suporterii dinamovisti au apreciat lucrurile bune pe care el le-a facut la Dinamo.

"Ma uit in continuare la meciurile lui Dinamo si sunt incantat de faptul ca fanii nu m-au uitat si au apreciat lucrurile bune pe care le-am facut acolo. Am pus mult suflet in perioada pe care am petrecut-o acolo si nu o voi uita niciodata", a mai adaugat Dario Bonetti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.