Antrenorul rusilor de la Dinamo Moscova, Dan Petrescu, ii sfatuieste pe cei de la Steaua sa trateze cu maxima seriozitate mansa secunda a dublei cu Chelsea.

Tehnicianul considera ca meciul de pe Stanford Bridge va fi unul foarte dificil, dar crede ca daca echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf are sanse la calificare daca va juca la fel cum a facut-o pe Arena Nationala.

"Am vazut declaratii imediat dupa meci ca Steaua se va califica daca va marca un gol. Nu e asa. Un gol nu e suficient atunci cand joci contra unei echipe din Anglia. Publicul este extraordinar si Chelsea poate da trei goluri in cinci minute. Steaua a patit-o asa cu Middlesbrough. Cine naiba mai credea ca dupa ce conduci cu 2-0 mai poti pierde calificarea? Stelistii trebuie sa-i respecte pe cei de la Chelsea, dar sa nu joace cu prea multa teama. Daca joaca la fel ca pe Arena Nationala, sa-i oblige pe cei de la Chelsea sa paseze mai mult inapoi si sa nu aiba ocazii, ar fi extraordinar", a declarat Petrescu la Dolce Sport, potrivit prosport.ro.

Meciul Chelsea Londra - Steaua Bucuresti, din mansa secunda a optimilor de finala ale Europa League, se va disputa, joi, pe Stanford Bridge din Londra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.