Automobilul Ferrari 599 GTB Fiorano F1, care a apartinut atacantului Cristiano Ronaldo si pe care jucatorul l-a avariat in urma cu patru ani, va fi repus in vanzare pe site-ul de licitatii online eBay, informeaza AFP.

Ronaldo si-a avariat masina de 250.000 de euro in 2009, in zona aeroportului din Manchester, dupa ce a intrat cu ea intr-un parapet de protectie, in timp ce se indrepta spre antrenamentul echipei sale de atunci. Accidentul a avut loc cu o saptamana inainte ca fotbalistul portughez sa primeasca Balonul de Aur pentru evolutiile avute in 2008.

Potrivit MEDIAFAX, dupa accident, Ronaldo a cedat automobilul unui garaj francez de masini avariate, Star Autos, in schimbul sumei de 33.000 de euro. Noul proprietar l-a pus in vanzare pe eBay, cu un pret de pornire de 50.000 de euro. eBay a oprit licitatia "din motive de securitate" si a cerut actele fostului proprietar, in momentul in care se oferise 125.000 de euro pentru masina, temandu-se de posibilitatea ca anuntul sa fie fals.

Star Autos, care sustine ca prezentat de trei ori documentele care dovedeau provenienta masinii de la actualul jucator al echipei Real Madrid, a dat in judecata compania eBay pentru oprirea abuziva a licitatiei. In cele din urma, cele doua parti au ajuns la un acord, iar eBay va plati o compensatie de 20.000 de euro firmei franceze si va repune masina in vanzare.

Presa spaniola a scris ca in momentul producerii accidentului Ferrari-ul avea inregistrat un rulaj de 1.925 de mile (3.100 de kilometri).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.