Antrenorul roman al lui Dinamo Moscova, fost jucator la Steaua dar si la Chelsea, se asteapta la un meci spectaculos intre cele doua echipe pe Arena Nationala. Tehnicianul spune ca stelistii trebuie sa creada in sansa lor si ca pot da lovitura, chiar daca Chelsea este o echipa in goana dupa trofee.

"O sa fie un spectacol, nu numai la stadion, dar si in fata televizoarelor. Joaca Steaua cu castigatoarea Champions League, e normal sa fie spectacol. Steaua nu are nimic de pierdut din aceste doua meciuri, are doar de castigat. Chiar daca pierde, nu are cine ce sa spuna, dar si daca se califica, va fi cea mai spectaculoasa calificare din fotbalul romanesc", a spus Dan Petrescu la Sport.ro

Dan Petrescu confirma si el informatiile aparute in ultimele zile, conform carora Rafa Benitez ar putea trimite in teren mai multe rezerve la Bucuresti.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.