Jandarmeria Bucuresti a anuntat, luni, ca in perioada 2-3 martie a desfasurat mai multe actiuni pentru prevenirea si combaterea vanzarii la suprapret a biletelor pentru partida Steaua - Chelsea, in urma carora au fost confiscate 70 de bilete si s-au dat amenzi in valoare de 3.000 de lei.

Cele 70 de bilete confiscate vor fi predate organizatorului meciului, se arata intr-un comunicat al Jandarmeriei.

Potrivit reprezentantilor Jandarmeriei, astfel de actiuni vor avea loc pana la inceperea partidei, care este programata, joi, de la ora 20.00.

"Conform Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si jocurilor sportive cu modificarile si completarile aduse de Legea 10 din 2012, cumpararea in scop de revanzare a biletelor sau a oricaror documente de acces la competitii si jocuri sportive, precum si vanzarea acestora la suprapret constituie contraventie si se pedepseste cu amenda de la 1.000 lei la 3.000 lei", se arata in comunicatul Jandarneriei, scrie MEDIAFAX.

Echipa Steaua intalneste la 7 martie, pe Arena Nationala din Bucuresti, formatia Chelsea Londra, intr-o partida contand pentru prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Europa. Returul va avea loc in 14 martie, la Londra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.