Intr-un interviu acordat pentru francezii de la So Foot, Becali face o radiografie a activitatii sale si raspunde intrebarilor in stilul caracteristic.
"Am intrat in fotbal si pentru mandria mea. Cand incepi sa ai bani, vrei sa ai si putere. Fotbalul este putere, imaginea publica pe care ti-o ofera. Am suferit din cauza aceasta, dar apoi a inceput chiar sa-mi placa si a devenit un drog. Pana nu devii seful unei echipe nu-ti poti imagina emotiile prin care treci. Fotbalul este un razboi. Eu sunt regele, stau pe tronul meu si imi privesc trupele cum inving. Niciodata nu am acceptat sa fiu numarul 2. In Romania normal ca sunt numarul 1. Satisfactia mea cea mai mare este atunci cand lupt impotriva Europei", a spus Becali.
Finantatorul Stelei a fost intrebat despre relatiile cu antrenorii:

"Este usor sa fii antrenorul Stelei daca iti faci treaba bine, daca esti numarul 1. Daca nu, e un cosmar. Antrenorii buni sunt cei care castiga. Daca nu, ii distrug, pentru ca eu sunt Conducatorul! Fara nici un regret. Sa fii diplomat e o minciuna. Am avut multe probleme din acest motiv pentru ca atunci cand spui adevarul superi pe multa lume. Nimeni nu ma poate influenta, nici macar in politica, nimeni nu ma poate manipula"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.