Managerul general al clubului Steaua, Mihai Stoica, a anuntat ca mai sunt disponibile doar 200 de bilete pentru meciul cu Chelsea, din optimile Europa League.

"Au mai ramas foarte putine bilete cu Chelsea. Daca noi mergeam acum si puneam in vanzare la case 200 de bilete era nenorocire, noi periclitam integritatea corporala a celor care voiau sa le achizitioneze. Bazaconiile alea, ca au ramas 16.000, 18.000 de bilete, nu stiu cine le-a scos. Noi nu am avut nicio pozitie oficiala in sensul asta. Nu se mai vand bilete la case deloc pentru ca nu mai sunt. Mai sunt foarte putine, de ordinul a 200 cum am spus si chiar ma gandesc sa facem cumva sa le distribuim norocosilor care vin la meciul cu Gaz Mentan Medias, deci 200 din 20.000 sau cati vor veni", a declarat Mihai Stoica, intr-o conferinta de presa.

De asemenea, managerul clubului a afirmat ca Steaua a decis sa vanda doar online biletele la partida Chelsea pentru a nu-i discrimina pe suporterii din provincie.

"Este o problema cu care nu ne-am confruntat niciodata chiar daca am mai jucat cu Real Madrid, Bayern Munchen sau Arsenal, interesul pentru acest meci este foarte mare. Solutia a fost sa vindem biletele online pentru a nu face discriminari. Intrucat daca vindeam doar la casele de bilete, atunci ne adresam doar suporterilor din Bucuresti, ceea ce nu e in regula. Eu regret un singur lucru si anume ca unii dintre suporterii care au fost la meciul cu Ajax nu au reusit sa cumpere tichete pentru cel cu Chelsea. Ei sunt marii perdanti si imi cer scuze. Dar nu puteam sa controlam aceasta situatie. Sigur ca vin unii care nu au fost pana acum la meciuri si cumpara bilete si poate nu ar merita. Dar oamenii dau bani si cumpara, noi nu putem sa blocam pe cineva. Multi au zis ca ar trebui sa facem o baza cu toti stelistii, dar cum putem sa facem asa ceva? E imposibil", a mai adaugat Mihai Stoica, potrivit mediafax.ro.

Meciul Steaua Bucuresti - Chelsea Londra, din prima mansa a optimilor Europa League, se va disputa, joi, 7 martie, pe Arena Nationala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.