Dinamo s-a impus la limita, scor 2-1, in prima etapa a acestui miniretur, gratie unei duble marca Marius Alexe (18’, 34’), in conditiile in care oaspetii au evoluat in inferioritate numerica mai bine de o repriza. Golul formatiei antrenate de Adrian Szabo a fost reusit de Georgian Paun, in repriza a doua.

Dinamo si FC Brasov ne-au oferit cel mai electrizant inceput de repriza din aceasta etapa, cu patru suturi pe spatiul portii in primul sfert de ora.

Mugurel Buga a semnat prima ocazie a meciului printr-un sut din lovitura libera, in careul opus Cosmin Matei fiind la un pas sa il invinga pe Daniel Mutu din apropiere. Oltean a scos de pe linia portii si tabela a ramas intacta.

Minutul 13 a fost unul cu ghinion pentru oaspeti. Mateiu i-a pasat in adancime lui Batin, Balgradean a iesit aiurea din poarta, insa a fost salvat de executia defectuoasa a atacantului brasovean.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.