Cu ocazia meciului Steaua Bucuresti - Ajax Amsterdam, care se va desfasura, joi, pe Arena Nationala, Regia Autonoma de Transport Bucuresti a anuntat ca va prelungi programul de circulatie al mijloacelor de transport.

Conform comunicatului de presa emis de RATB, programul va fi prelungit pana la defluirea spectatorilor, iar capacitatea de transport pe liniile din zona stadionului va fi suplimentata.

De asemenea, RATB va monitoriza functionarea mijloacelor de transport din zona, respectiv liniile de autobuze 102, 335, 104, 330, 101, 311, liniile de troleibuze 86 si 90, liniile de tramvaie 1, 40 si 56, precum si cele 25 linii de noapte.

O masura asemanatoare a fost anuntata si de administratia Metrorex. Joi, trenurile de metrou vor functiona dupa un program prelungit cu doua ore, la un interval de aproximativ 10 minute.

Potrivit comunicatului de presa emis, ultimele trenuri de metrou vor pleca de la statiile capat de magistrala la ora 01:00 a zilei de 22 februarie 2013, respectiv ora 01:30 de la statia Piata Unirii 1 si 2.

Partida Steaua Bucuresti - Ajax Amsterdam, din mansa secunda a 16-imilor de finala ale Europa League, se va disputa, joi, de la ora 22:05, pe Arena Nationala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.