Tehnicianul echipei CFR Cluj, Paulo Sergio, a declarat ca ar fi un cadou fantastic pentru el daca formatia ardeleana s-ar califica in optimile de finala ale Europa League.

"Ar fi un cadou fantastic pentru mine sa ne calificam, tinand cont ca ieri (n.r. - marti) a fost ziua mea. La Milano am aratat competitivitate si spectacol si trebui sa o facem din nou. Nu sunt de acord ca nu am fost ofensivi la Milano si cred ca va trebui sa fim mai agrsivi in ultimii 20-30 de metri din atac si sa luptam sa stopam contraatacurile lor. Jucatorii trebuie sa fie mai increzatori. Kapetanos si Bjelanovici au avut ghinion, nu s-au antrenat 3-4 saptamani si au inceput pregatirile doar de cateva zile. Sunt departe de cea mai buna conditie fizica a lor, dar sunt in lot si ii voi folosi in functie de aceasta conditie a lor. Am fost ghinionisti sa pierdem ambii atacanti", a declarat antrenorul clujenilor, potrivit prosport.ro.

De asemenea, Ricardo Cadu a afirmat ca o calificare in optimi este o misiune aproape imposibila.

"Dupa 0-2 in Italia ne va fi foarte greu. Si inainte de tur era greu pentru ca Inter este o echipa foarte buna, dar noi ne vom juca sansa. Nu vreau sa mai vorbesc despre colegii plecati de la echipa, au fost jucatori buni, dar acum noi cei care am ramas trebuie sa ne facem treaba si sa castigam. Dupa infrangerea din campionat cu Fiorentina, scor 1-4, cred ca Inter va dori sa demonstreze ca a fost doar un accident. Sincer cred ca mai avem putine sanse sa continuam in Europa si ne dorim sa facem o partida foarte buna maine (n.r. joi). Putem sa batem pe Inter, pentru ca in tur am avut si ghinion. Ei au dat doua goluri din doua suturi. Trebuie sa evitam contraatacurile lui Inter, iar daca vom reusi acest lucru vom avea o partida buna si vom castiga", a declarat jucatorul portughez.

Partida CFR Cluj - Inter Milano, din mansa secunda a 16-imilor de finala ale Europa League, se va disputa, joi, de la ora 20:00, pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu" din Cluj-Napoca.

Citeste si:
Iuliu Muresan: Investitorul ne-a virat cinci milioane de euro
Iuliu Muresan (CFR Cluj):...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.