Actualul presedinte al FRT, Ruxandra Dragomir si-a depus candidatura pentru un nou mandat in fruntea tenisului romanesc, iar principalul sau oponent este George Cosac, fostul component al echipei de Cupa Davis a Romaniei.

Dragomir a declarat, joi, ca nu este deranjata de faptul ca oponentul sau este sustinut de Ilie Nastase si Ion Tiriac, cei mai mari jucatori de tenis pe care i-a avut Romania in istoria acestui sport, scrie OnlineSport.ro.

Niciodata nu am negat faptul ca tenisul romanesc are nevoie de domnii Tiriac si Nastase. Stiu ca domnii Tiriac si Nastase il sustin pe contracandidatul meu principal, George Cosac. De altfel, el a si declarat acest lucru. Dar pe mine nu ma deranjeaza ca este sustinut de catre cei doi, dimpotriva. Consider ca eu nu am gresit cu nimic pana acum si ca am facut totul in beneficiul tenisului", a declarat Dragomir intr-o conferinta de presa.

Citeste articolul complet pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.