Ajax-Steaua a fost primul meci oficial al ros-albastrilor in 2013.

Echipa Steaua Bucuresti a fost invinsa, joi, in deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de formatia olandeza Ajax Amsterdam,in prima mansa a 16-imilor de finala ale Ligii Europa, scrie MEDIAFAX.

Golurile au fost marcate de Alderweireld '28 si Van Rhijn '48.

Laurentiu Reghecampf si-a pierdut cumpatul la finalul partidei cu Ajax, scor 0-2, din cadrul "saisprezecimilor" Europa League.

"Mai avem pana sa ajunge la capacitate maxima. Astazi am intalnit un adversar care a avut posesie, o echipa foarte buna, dar altfel statea situatia daca marcam atunci cand am avut ocazia", a declarat Laurentiu Reghecampf la Digi Sport.

Antrenorul ros-albastrilor inca mai spera la calificare: "Se poate intampla ca pe parcursul unei meci ca adversarul sa aiba lovitura libera, dar trebuie sa avem grija de oamenii pe care ii avem in marcaj. (...) In retur sigur o sa marcam, va fi un stadion plin. Sigur ca ne gandim la calificare".

Gigi Becali a declarat ca Steaua ar fi meritat macar un gol la Amsterdam, in meciul cu Ajax. Seful gruparii din Ghencea sustine ca Ajax este o echipa de batut, dar Steaua are nevoie si de noroc.

"Parca eram strain de fotbal, am venit ca un suporter. Am vazut un Ajax care are posesie mai buna, jucatori mai tehnici, dar am vazut ca si noi, daca aveam noroc, puteam sa marcam. Ei nu au mai fortat motoarele pe final, de aia am avut si noi ocazii. Era important ca Nikolic sa dea gol sau Adi Popa. Lui Adi Popa nu am ce sa-i reprosez, a fost de senzatie, poate cel mai bun de pe teren. De altcineva nu pot sa spun nimic, s-a vazut ca multi nu au meciuri in picioare. Nici Bourceanu, nici Chipciu nu au fost cei pe care ii stiam, dar s-a vazut ca avem calitate", a declarat Gigi Becali, citat de realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.