Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, prezent luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a inceput judecarea dosarului transferurilor, si-a reafirmat nevinovatia si a declarat ca traieste o mare "drama", dar nu are de gand sa paraseasca tara pentru a se sustrage actului de justitie.

"Vreau sa va spun cu tarie ca traiesc o adevarata drama, o imensa drama, atat eu cat si familia mea. Alexandra, fata mea, care este la Harvard imi da mesaje din ora in ora. Sunt un om care a creat 4.500 de locuri in Romania, sunt un om care a platit zeci de milioane de euro pe an impozite si taxe la stat. Sunt un om ale carui toate active sunt in aceasta tara, in Romania, pe care o iubesc. Totusi traiesc aceasta imensa drama, pentru ca nu sunt cu nimic vinovat. La cele doua transferuri, atat la Dulca, cat si la Bratu, toate sumele de bani conform contractelor au intrat in bugetul clubului, in contul clubului Rapid si au fost si se regasesc in balanta comerciala din lunile respective", a declarat Copos, vizibil afectat.

Potrivit MEDIAFAX, el a catalogat drept nedreapta cererea DNA, ca inculpatilor in dosarul transferurilor sa li se interzica sa paraseasca tara, mentionand ca nu intentioneaza sa se sustraga actului de justitie, chiar daca va fi condamnat.

"Toate aceste masuri si motivatia de la Curtea de Apel sunt total neadevarate si o vom demonstra cu probe. Suntem haituiti, traim niste drame imense in aceasta perioada. Cererea institutiei DNA de astazi, care spune sa ne interzica sa parasim tara, este nedreapta. Eu nu voi pleca niciodata din tara mea si nu ma voi sustrage niciodata justitiei. Niciodata. Chiar daca voi fi condamnat. Exista si izbavire", a spus Copos, care a mai fost condamnat de prima instanta intr-un alt dosar, Loteria.

DNA reclama o intalnire conspirativa a lui Gigi Becali cu George Copos, Borcea si Victor Becali

Omul de afaceri se considera vinovat doar pentru faptul ca a dat "peste 40 de milioane" de euro la Rapid, in loc sa investeasca aceasta suma in alte domenii.

"Toate aceste garantii care sunt pentru presupusele daune create sunt garantii colaterale, atat la dosarul transferurilor cat si la dosarul loteria, care acopera de trei ori sau de patru ori presupusul prejudiciu. Traiesc o drama mare si eu si familia mea. Eu pot fi invinuit sau judecat in aceasta tara doar de familia mea, doar de directorii mei, doar de 2.100 de angajati care ii are Ana pentru ca am dat peste 40 de milioane clubului Rapid ca sa aduc bucurie unor oameni, care inainte de 1990 jucau un an in Divizia A si trei ani in Divizia B. Asta am facut, am adus 40 de milioane de acasa si de la firmele Ana in loc sa-i investesc in alta parte", a afirmat el.

Citeste si:
Rețetă de lava cake. E unul dintre cele mai simple și rapide deserturi
Rețetă de lava cake. E unul...

Citeste si: "Dosarul Transferurilor": Judecarea cererii de interdictie, amanata pentru 19 februarie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.