Cel mai nou pasaj din Sectorul 4 al Capitalei, numit „Europa Unită”, va fi deschis traficului rutier începând din această seară.

Se deschide pasajul „Europa Unită” din Sectorul 4

Lucrările de construcție a pasajului au început în februarie 2022, iar investiția proiectului a ajuns la peste 85 de milioane de lei, bani din bugetul Sectorului 4. Pasajul are o lungime de peste 650 de metri și câte două benzi de circulație pe fiecare sens.

În această seară, începând cu ora 19.00, pe pod vor avea acces doar pietonii, pentru a se bucura și pentru a lua la picior pasajul. Începând cu ora 22.00, pe pod vor avea acces doar autovehiculele.

Pasajul se află la intersecția Turnul Măgurele cu Bulevardul Metalurgiei și a fost construit pentru a fluidiza traficul în una din cele mai aglomerate intersecții din Capitală.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat inaugurarea pasajului într-o postare pe contul său de Facebook.

„Inaugurăm diseară pasajul Europa Unită! Scăpăm de aglomerație, praf și multe, multe minute irosite în trafic, și dăm azi în folosință un pasaj nou-nouț, care nu doar că va decongestiona una dintre cele mai mai aglomerate intersecții din București, ci va fi și un model de investiție de succes pentru generațiile ce vor urma.

Vă reamintesc faptul că, între orele 19:00 și 22:00, acesta va fi unul pietonal, pentru ca ulterior, podul să fie folosit doar de către mașini! Pentru a avea acces pe el, vă rog să mergeți în zona celor două rampe de urcare, acolo unde vă vor aștepta și vă vor ghida polițiști rutieri, ale căror indicații sunt obligatoriu de respectat, pentru ca toți cei ce vor participa la această activitate să fie în siguranță!!, a scris Daniel Băluță.
Citeste si:
Înscrieri pentru acordarea tichetelor de masă restante în Sectorul 4
Persoanele vaccinate...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Decembrie 2023 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.